Monday, August 27, 2012

Follow? Tak Follow? Aduhaii !

Assalamualaikum !

     Hari ini dah dua entry saya post. *tsk-tsk-tsk* Banyak sangat masa terluang kot? *toleh belakang, assignment bertimbun*
    Ohh entry kali ini saje nak pot-pet pot-pet pasal isu-isu follow dan tak follow kat dunia Blogger ini. *nada serius (?) * Sebenarnya, saya nak ucap thankyou kat korang yang sanggup dan merelakan jari untuk klik button FOLLOW kat sudut atas kanan blog saya nii. muahahah! kalau ada sesiapa yang baik hati sangat follow saya, korang menjeritlah atau tinggal jejak kat Cbox okay ;) Insya-Allah saya follow back.

Buat baik , dibalas baik. kan? <3


♥ Love, Autumn Zira ♥

No comments:

Post a Comment

 
Alright reserved by Azirah Jaini.