Wednesday, September 5, 2012

Contest Asiafans !!

Assalamualaikum semuanya! hai hai haiii! 

saya telah join sebuah contest Asiafans.net. ni pertama kali saya sebagai blogger join contest macam ni. lagipun, sungguhlah senang dan tidak rumit kepada sesiapa yg ingin menyertai contest ni. cara-cara nak join , amboihhh . senang sangat! yang bestnya juga, penyertaannya FREE, percuma, tiada bayaran untuk join contest ni. amacam? ada berani?

siapa-siapa yang nak join, marilah! hadiah pun lumayan! mmhmm~! tapi korang kena mendaftar jadi USER Asiafans.net dulu . siapa nak daftar, sila klik ---> Asiafans.net .

Di sini, saya terangkan lagi langkah-langkah seterusnya bila korang dah klik Asiafans.net. :

1. Klik tab Register


2. Isilah borang ni :) pastu register

3. then, pergi check email korng untuk ACTIVATION. Siap!

korang explore lah Asiafans.net . banyak kelebihannya tau, lebih-lebih lgi kalau korang join contest ni. 

Hadiah-Hadiah untuk contest : 

*klik utk tengok besar-besar*

Cara nak join contest : 

1. korang mesti jadi user Asiafans.net 

2. WAJIB sangat-sangat utk korang follow blog-blog ini 

3. Buat entry tentang Contest Asiafans.net & tag sekurang-kurangnya seorang blogger. Lagi banyak tag, lagi bagus. entry adalah bebas! :)

4. DIHUJUNG ENTRY, korng WAJIB sangat letak "Contest ini ditaja oleh manokelpase , MkSyahirZaxxCik MunAnirahteratai dan tbnsa .

5. Letakan LINK ENTRY korang kat komen box di  SINI :)


Contest ni bermula dari 27 Ogos 2012 sehingga 27 September 2012
Kaedah pemilihan pemenang ialah bedasarkan jumlah coins PALING tinggi di Asiafans.net. (sila explore Asiafans.net untuk mengetahui lebih lanjut mengenai COINS)
Cabutan bertuah pula adalah berdasarkan random.org .

Blogger-blogger comel-loteh yang ditag : 
     Dhia http , http://dhiashahida.blogspot.com/

tunggu apa lagi? JOM !! ;DD 

Contest ini ditaja oleh manokelpase , MkSyahirZaxxCik MunAnirahteratai dan tbnsa .  






♥ Love, Autumn Zira ♥

4 comments:

  1. nak kena kumpul coin dlu ka bru bole join?

    ReplyDelete
  2. tidak lah. contest ni pilih winner berdasarkan coins sape paling banyak. coins saya cuma 60 sj tapi join je. hahaha! actually senang maw collect coin. akak log in asiafans akak, then ada tab 'Home' kan? click tab tu then ada segala options2 pilihan, nampak segala Twitter, Youtube , Auto-Surf , semua tu lah sumber nak dapat coin. hihi! klau akak tidak faham, tanya lagi okay ;)

    ReplyDelete
  3. wahh! dah fasih azirah ni pasai asiafans.. cepat je blaja ehh.. gud luck !

    ReplyDelete
  4. alaaaa segannyeee dea tag kte laaaaa >.< hehehe. suke3. tq tao dik? :D

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.