Friday, September 21, 2012

Exchange Link! Anyone nak?

Hai-hai-hai! Thanks to Cik Myirea Miera yg first-first sekali letak link saya kat blog dia, rasa terharu pun ada jugak. amboihh. hahaha! Kalau dia dah letak link saya kat blog dia, mestilah saya kena balas budi kan? So, saya guna tutorial dari Cik Amalina pula, tuto utk but Credit Section tu, saya jadikan Exchange Link dlm blog saya ni. hahaha! Sebab simple!

so anyone nak ber-exchange link dengan saya, sila komen entry ni atau menjerit je kat Cbox okay :)
Jangan risau, blog saya ni tetap ada geng-geng blogger yg sudi berkunjung kat sini. kot-kot diorang rajin nak usha Exchange Link box kat sini, rezeki lah blog korang di-singgah ;) hihi.


bila korang klik tu....
.
.
.
.
.

jeng-jeng-jeng! masih byk ruang kosong tu.
hehe :)

Kbai :)



♥ Love, Autumn Zira ♥

2 comments:

 
Alright reserved by Azirah Jaini.