Wednesday, September 12, 2012

HANIF IDRUS SEGMEN MENERJAH

Kenal tak Encik Hanis Idrus ? Tak kenal? Apa yg saya tahu, beliau ialah seorang blogger yg telah menganjurkan satu segmen yang hebat! sangat-sangat hebat!


Segmen ni boleh menaikkan trafik blog di samping  menambahkan jumlah follower blog korang. tak kurang juga untuk memberi kesempatan kepada semua rakan blogger membuat kecoh kat Cbox/Shoutbox & bermacam-macam lgi box! hihi! :D

TARIKH TUTUP SEGMEN : 30 SEPTEMBER 2012 ! :)
Buat Baik Dibalas Baik.I follow you, you follow-lah i back! cheewaaaaah! 
okay, so saya nak tag :  miss qea , miz ruha , suri & si budak nerd :)



♥ Love, Autumn Zira ♥

8 comments:

  1. thanks sebab tag suri.. selamat bersegmen..:).. good luck.. ^__^

    ReplyDelete
  2. eh eh.. nama k.ruha lah kat situ..
    thanks tag..
    k.ruha dah selamat join dah...
    nanti sama2 menerjah ye... :)

    ReplyDelete
  3. huahuahua! :D syg kakak ber-dua ni hihi! XD

    ReplyDelete
  4. tengs sayang tag kite..ade mase kite join eyh, gud luck tau! :D

    ReplyDelete
  5. gudluck :D tak sia2 akak tag kamu ahhaha

    ReplyDelete
  6. salam , tira singgah sini . ade segmen utuk awak .

    http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html


    ni plak , GA .

    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

    join taw . hehe

    ReplyDelete
  7. same segmen, done follow u back
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. zira, tengs sebab tag kite . ada masa kite join ea :)

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.