Sunday, September 9, 2012

Jari-jemari sangat sibuk!

Sempat lagi blogging time tengak sibuk ngan assignment2 ni. hua-hua-hua! handal kan! XD

chemistry, biology dan muet nak buat sekarang. kerja muet tu, surf je google. komfom ada. if you know what i mean. hahaha! report biology, dah siap. yang tinggal soalan2 kat buku tu lagi. chemistry pula, ermm, pendrive tempat kawan , tak dapatlah nak buat kerja chemistry. esok (10/9/12) hari jadi si dia! harap sangat nak jumpa dia esok (after class) insya-allah kalau tiada halangan. hihi!
 okay nak focus ni. goodnight readers! :)

muet :)

essays :O

white blood cells. hambik korang! :|

dicot stem cell. curi dr google. :3


♥ Love, Autumn Zira ♥

2 comments:

 
Alright reserved by Azirah Jaini.