Sunday, September 2, 2012

Sesi Kedua dengan PaintTool SAI

Assalamualaikum! hahh lagi2 saya post entry entah apa2 ni. saje nak luangkan masa sebagai blogger ;) huahuahua! so sekali lagi saya bermain-main dgn PaintTool SAI ni, app yg menjadi kegunaan kebanyakkan blogger untuk lukis doodle dan macam2 lagilah.

tengok je la gambar2 kat bawah. hihi ;)

okay ni baru starting tau! ;D

ceihh lantak lah! @.@ susah hahaha!

guna real pensil baru terbaikkk! 
(okay malas nak lukis betul2) 



Esok hari Isnin, nak siapkan assigment berlambak tu. thanks buat korang yg sudi guna beberapa saat kat blog saya ni heee! kbye ;)


♥ Love, Autumn Zira ♥

No comments:

Post a Comment

 
Alright reserved by Azirah Jaini.