Wednesday, October 31, 2012

Bila Anda Pergi Ke Pasar Raya @ Supermarket. . .

entry kali ini, saya akan membawa anda semua melalui saat-saat yang tidak mungkin kalian lupa, iaitu , shopping kat supermarket! muahahha! takde lahh, saje nak update entry supaya blog ni tak ber-sawang labah-labah spesis Tarantula.

"SILA BELAI SAYA"
Tarantula tak berbisa, tapi gigitannya
sakit tak terkata!

Okay abaikan tarantula tu. hee!

EH jangan leave dulu! sila baca dan tengok sampai hujung entry ni tau! ;) *paksaan*
.
.
.

ni kira okay laaa


ehh ada sedikit berbeza?

akhirnya, trolly tu sarat sangat dengan barang , segan nak tunjuk kat sini. hahaha!



timbunan kayu
boleh dimakan XD



ini bukan lobak, tapi obor
obor Olimpik tu ! XD


payung mini boleh dimakan :)



Buah Naga @ Dragonfruit.
bila makan ni, kita akan mempunyai
kekuatan naga!


sekian shopping kita pada hari ini! kbaiii! XD





♥ Love, Autumn Zira ♥

No comments:

Post a Comment

 
Alright reserved by Azirah Jaini.