Saturday, October 27, 2012

Mata Berpinar-Pinar : Background Polka Dot?

apa yang berpinar-pinarnya? kedua2 biji mata ni semakin hari semakin pening pula tengok background kat blog yg terlampau polka-polka dengan pinknya yg menusuk-nusuk kornea. HAHAHA! rasa nyampah pula , macam nak juga tukar background ni. ish-ish-ish. tapi yg penting, temanya mesti warna pink! (amboiii)

Korang pun rasa macam yg saya rasa sekarang? Sorry yer ! :(

After STPM Penggal 1 nanti, saya akan edit blog. biar disukai semua lapisan masyarakat. 1 Malaysia!

okay dah takde apa-pe nak ditype ni. sambung belajar! Pengajian Am! (terlebih study Biology hingga P.Am disisihkan, harap maaf T.T)

p/s: entry ini diupdate pada 28/10/2012, bahawasanya, saya telah tukar background dengan beberapa benda keci yg lain. sekian XD
nak promote twitter juga. hee! follow @autumnzira ! kbaiii!

♥ Love, Autumn Zira ♥

2 comments:

  1. Masa kecik belum sekolah, sy pun giler pink... naik skolah menengah warna purple, dah besar skrg..... no idea suka warna apa... semua pun suke~! hehe

    ReplyDelete
  2. actually sy suka sgt ngan biru. ntah apesal blog ni warna pink pulak. XD

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.