Tuesday, October 16, 2012

Segmen Tambah Follower Laju Laju by lekaFarhana

thanks to akak Eyma Samsudyn sebab tag saya dalam entrynya ttg segmen tambah follower laju laju by lekaFarhana . Eh siapa pula lekaFarhana ni? Dia ni blogger comey yg bakal mnghadapi SPM beberapa2 hari je lagi . hihi! all the best!

http://1.bp.blogspot.com/-j0TiP6hpm2c/UHkwcNLwxGI/AAAAAAAABaI/GWXBL6QWVC4/s400/00.jpg

nak join? mesti join! sila klik benar lawa kat atas tu hihi ;)

syarat2 nak join ? amboihh senang!

  • follow lekaFarhana
  • listkan berapa follower blog korang :) 
  • dan mesti ada widget 'Join This Site' !
  • tag 2 org rakan, lagi ramai lagi bagus! :)
  • sila hantar entry kat ruang komen okay! :D sila klik SINI!
  • tarikh penyertaan ialah 13 Okt 2012 hingga 30 Nov 2012.



ini jumlah follower blog saya sekarang. 
diorang mmg hebat! :)

rakan-rakan blogger kiut-miut yang ditag : 

ada hadiah tau! nak tau lebih lanjut? pergi terjah cik lekaFarhana dgn penuh kasih syg okay. hihih! ;) kbaiiii!




♥ Love, Autumn Zira ♥

17 comments:

  1. nina pon join jugakkk...,tpi nina dh folow sini leee..hihi

    ReplyDelete
  2. kiut ke saye?? (okeyy perasan kejap) heheeh nak join gak arh!...nanti bca la entry bakal baru (erkkk acano tu?)
    saya suka entry ini sgt2 tersagt! heheh

    ReplyDelete
  3. thnks you all yg dah berkawannn dgn blog ni muahaha :3 <3

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama...dah follow. ke-196!
    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  5. Done follow awak….dari segmen yg sama…follow balik k….
    http://pesanancinta.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  6. hai zira. followed!

    http://mung2.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    :)

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan.. dari segmen yang sama.. follow me... http://sitinoorhidayah-hidayah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html.. cantik blog awak.. ^_^

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama,dah follow awak :) http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html btw saya tua sehari dari awak :D

    ReplyDelete
  9. salam..singgah sini dari segmen yang sama..done follow sini juga..(:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    Jemput join segmen ini..

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    *hadiah hebat untuk dimenangi* (:

    ReplyDelete
  10. haiiii
    follow blog eyrra juga k...

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju.html

    ReplyDelete
  11. done follow awak..dari segmen yg sama...jgn lupa follow balik tau..:)

    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama.. done follow.. jom follow balik laju2. hee.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by_17.html

    ReplyDelete
  13. mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama.. :)

    http://niswatussolikah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg same! jmput datang ke http://uraniumlover.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow blog awak dah,

    Jom terjah blog saya,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    Jom join,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-dan-mereka.html

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.