Wednesday, November 7, 2012

Kawan Baik Tiada Ganti ♥



Youuuuu!

So just now terlintas kat fikiran saya nak stalk blog si kawan. Mulanya plan nak tengok perkembangan blogging si dia. si dia ni biar saya namakan sebagai 'Mya' (bukan nama sebenar tapi ada kesinambunganya, hahah!)

Entry Mya pada 4 Okt 2012 touching sangat-sangat! :'( Mya cakap pasal kawan baik kat sekolahnya. terdetik di hati , 'Sayakah orang yang kau maksudkan ni?" Kalaulah saya tidak terfikir nak stalk blog kau kan, tidak saya sangka kau ada something yang terpendam di dalam hati pasal saya. seriously sorry! sorry !
 :(
saya teruskan baca entry kau.
okay teary sudah saya. maybe kita ni terlampau bestfriend sudah sampai rasa teraga-agak nak luah face to face kan? it's okay, kita dua ni memang terer pasal ayat2 ba. so biarlah saya pun meluahkan apa yang terbuku dalam hati kecil ini :')

kau tidak ada buat salah, kau tiada silap cakap dan saya tidak lupa kau. seramai mana pun kawan baru, TAPI KAWAN YANG BETUL2 RAPAT & knows everything mana mau cari? kau la ba! sama yang dua ekor kat Matrix tu sekarang dengan seekor lagi makhluk Tuhan yg suka warna hijau! hahaha! Heyy you, walaupun saya diam begini kan, saya rindu juga kau! tapi satu benda yang memang saya tidak dapat hilangkan dari diri ni kan, sikap pendiam saya (pendiam kerrrr? hahaha!) Saya sedar memang kurang sudah communication kita, tapi kan , saya tidak berhenti observe kau gia. tetap juga si laki kau update apa2 pasal kau sama saya. tidak juga saya ketinggalan apa2 pasal hidup kau. :(

Jangan kasih sia-sia si Gopi kama. nahh koto saya expose di sini. hahaha!

Bebeh, kau tidak perlu 'bubut' saya, i will come to you whenever wherever i have the chances to do so. avoid dari kau? tidak pernah saya mahu buat something like that. Time PA or MUET, its okay darlin, let him sit next to you okay :D no hard feeling tau ! (lagipun ramai student dalam kelas kamu, susah saya mahu himpit2 sama kau hahaha! )

jadi kan, jangan kau sedih okay. serius ni, anytime anywhere kalau ada kesempatan, saya datang sama kau. time tu, kalau ada cerita baru, ba apa lagi. hehee!

#jiwang ka saya? bahaha silaka. di sini saja ni sia berjiwang, dpn2 ko, after-life la kali. :P
Be strong! I love you deep from my heart and both of my lungs! I wish you all the best now and future! 

Form 6 memang susah. tapi kan, di dunia 
tiada yang senang kalau tiada usaha! :D





♥ Love, Autumn Zira ♥

1 comment:

  1. Betul2. Mieya pon kekadang terasa juga bila kawan2 Mieya dah tak contact Mieya. Tapi, Mieya fikir positif. Mungkin dorang sibuk

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.