Thursday, December 12, 2013

Playlist Dalam Blog Ini

Anyeonghaseyo! (Korean la sangat hehe)


Dalam blog I ni ada 3 jenis lagu akan berkumandang setiap kali you all datang visit kat sini.

Lagu Malang/Kesian Lee Kwang Soo : Saint Agnes and the Burning Train


 Haihhh sometime tu kalau dengar lagu kesian ni, I rasa lucu. Tapi kadang-kadang bila time sedih2 ke dengar lagu ni, bertambah stress pula. *sigh* Lee Kwang Soo, the Icon of Betrayal and Misfortune. HAHA!

Lagu Action/Kesian Ji Suk Jin : The House You Live In ( Park Jin Young )

(Woo~Sa!)
oh yang ni ada cool sikit berbanding lagu si Kwang Soo. Best juga kan, memang ngam sangat dengan Ahjushi kita yg tersayang tu :3

For Fruit Basket (Okazaki Ritsuko)



 Lagu ni asal daripada my whole time favorite anime, Fruits Basket. Touching giler okay lagu ni :(
Karakter utama dalam anime tu (Honda Tohru) beri impak paling hebat dalam hidup ni. 60% of Honda Tohru immersed in me lol. kalau korang berminat, boleh baca manga kat sini,. Confirm cara you all lihat dunia ni berubah sama sekali :'( --> Fruits Basket

ada pertanyaan? sila komen kat bawah atau tanya je kat cbox <3
That's all kbai!


♥ Love, Autumn Zira ♥

2 comments:

 
Alright reserved by Azirah Jaini.