Saturday, December 7, 2013

Running Man ! 런닝맨 !

안녕하세요! Hello!

FYI readers, actually I ni hardcore fan Running Man ! Yeap! 
Hello, memang mula2 I tak layan langsung Running Man tu, pernah sekali tengok salah satu episode tu tapi terlintas kat fikiran 'what the heck is this?' hahaha i know right guys. time tu rasa tak lucu langsung kat show tu.

Al-kisahnya, pada suatu hari, I stay kat rumah kazen I. Malam tu diorang bawalah tengok Running Man kat TV, episode 145. okay lah I layan je. Adalah juga gelak2 sikit nampak adegan lucu si Girin tu (Lee Kwang Soo) but then sampai satu babak ni, alulululu comellll nya , time Gary and Jihyo main pepero game. I was like :" OMG SO CUTE!" (fangirling gitew) hahaha! Baru lah time tu I tau Monday Couple yg orang sebut2 ialah Gary dan Jihyo dari Running Man. aww <3






episode 145 : Monday Couple

And since then, I pun mula collect episode2 Running Man dari episode 1 sampai sekarang ni. Tak tau yg dulu benci sekarang dah jadi hardcore fan. betul lah, tak kenal maka tak cinta. Haha!

MEMBERS OF RUNNING MAN

 


Yoo Jae Suk (Grasshopper, Yoomes Bond, Yoohyuk, 
Yooruce Willis)




Kim Jong Kook ( Commander, Sparta, Kookie)




Song Ji Hyo ( Ace, Monday Girlfriend, Blank Ji, Miss Mong)



Ji Suk Jin (Impala, Big Nose Hyung)



Ha Dong Hoon ( HaHa, Haroro)



Kang Gee Hun@ Gary (Peaceful Gary, 
Monday Boyfriend, Troublemaker)



Lee Kwang Soo ( Giraffe, Girin, Betrayer, Kwangvatar)

RELATIONSHIPS IN RUNNING MAN 




Monday Couple




Spartace





Betrayal Club




Easy Brothers! (Feel Touch Cross!!)



Commander with the 2 Kids





Jae Suk's Sunflower

That's all folks! Running Man Jjang! <3



♥ Love, Autumn Zira ♥

8 comments:

 
Alright reserved by Azirah Jaini.