Tuesday, June 24, 2014

Cabaran Mendatang HAIHHHH

Baiklah sangat banyak benda mau diurus. update terbaru : Saya telah diterima untuk mengikuti latihan penolong pegawai farmasi U29 (SPA) . 1hb Julai latihan start. Actually pa benda semua barang belum siap packing lagi hiuhiuhiu yakin sajalah k.

By the way saya dah stop kerja part time kat Hyatt Regency Kinabalu. well gonna miss few things there, not all k. Please byk juga pengalaman buruk kat sana hahaha.

Thanks to my whole family for the great supports and helps. Jasamu akan ku kenang aiseh. tunggu la lepas 3 tahun nanti dah dapat kerja tetap i will payback all the kindness i've received from all.

Ah Perak. kalau dulu memang mau sangat pergi tempat tu tapi sekarang hmmm. :/ Tapi it's okay. Pergi sana niat untuk belajar. Dah explore dunia. HAHA. Memang first time la tinggal hostel ni. Tak lah sedih pun nak jauh2 tapi saya risau pasal safety. Tau la kan kita org Borneo ni nak p semenanjung... :3

Hope everything goes well. K la ngantuk ni sekian n salam 1 malaysia !


♥ Love, Autumn Zira ♥

No comments:

Post a Comment

 
Alright reserved by Azirah Jaini.