Thursday, July 31, 2014

Dreams To Reality

When i woke up this morning, i felt like everything happened yesterday was just a dream. Mimpi yg sangat bahagiaaaaaa. Kalau boleh saya harap tu semua mimpi la. Hahaha! but when i checked my phone, okay, semua tu bukan mimpi. It really happened and betambah lebar senyuman ni, kalau boleh mau sampai telinga *blush*

Hari ini Khamis, tak lama lagi roomates pulang. Nak tidy up bilik, nanti pengsan diorang nampak bilik macam kena badai saja. Kuliah pun nak start sudah. Mau rush up buat assg ni! Sejak kebelakangan ni asyik melayang-layang saja fikiran ni. Malam pun susah mau tidur sebab asyik tidur petang. Tak mau dah tidur petang! Sorry to say semalam sy tidur jam 3am. Hahahah! bukan kehendak ku :(

Korang masih beraya sakan? Bagus korang hantar kuih raya kat sy. Sy belum merasa sebijiiii pun kuih raya tau. *sobs*

Okay la mau continue dgn assg ni. Add mathe! sedih betul subjek ni. -.- Tapi kepala sgt pening skrg okay. sigh

p/s : Hi stalker. How are you? *ehem* ♥
vrooooom!

♥ Love, Autumn Zira ♥

1 comment:

  1. Take care of yourself sis <3
    Kesiannya belum dapat rasa sebijiiii pun kuih >< Takpe2x, saya makankan untuk akak ya! xD
    Goodluck for yr assg! <3 <3

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.