Sunday, July 6, 2014

KOLEJ SAINS KESIHATAN BERSEKUTU SULTAN AZLAN SHAH

haii you all! lama tak update story , sorry :( 

Sy skrg belajar kat KSKB SAS Ulu Kinta ni. Diploma Farmasi. takpe lah belajar 3 tahun diploma lagi hahaha janji kalau cemerlang exam komfom dapat keja!

Seriously KSKB SAS sgt lawa luas. keluasannya agak2 45 hektar. Student sem 1 yg masuk bulan julai ni ada 373 org. 80 daripadanya ialah pelatih farmasi. 

K la sebenarnya sy penat sgt ni. malas nak update panjang2 hahahah next time je la k . 

<3

♥ Love, Autumn Zira ♥

2 comments:

  1. Assalamualaikum, masa hri pndaftaran tu, studen sabah datang sediri pgi kolej atau ada pihak kolej yg uruskan prjlanan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lahai sorry tak tercek pula. jawab je la utk panduan juniors masa depan. semua urus sendiri guna duit sendiri, nanti boleh claim duit perjalanan kat kolej. taktau lah masa depan maybe sistem berubah? :D

      Delete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.