Saturday, July 12, 2014

Nak Merepek Jap

Day 13 at KSKB SAS

Rupa-rupanya dah 13 hari kat sini. huuu. tidur tak lena, makan tak banyak, assignment bertimbun! sy ni masih culture shock ke? tau la first time masuk kolej kan. kan sy ni lepasan STPM, bukan belajar kat kolej pun.

Memandangkan sy kat negeri org, sy blh rasa byk perubahan ni. slang sy bercakap pun dah terikut-ikut ngan org sini, (sorry hehe)  . Hubungan dgn roomates setakat ni alhamdulillah baik (kadang2 adalah terasa sikit hihi) . ada juga dua , tiga org senior tu baik dgn saya. terima kasih la ye, you know who you are :))

You all tau ka apa yg paling bikin panas sepanjang sy belajar kat sini? tangga nak naik tingkat 4. Allah, rasa mcm naik tingkat 8 je -.- Rasanya most energy sy digunakan utk naik tangga je. belajar kat dewan kuliah pun tak sepenat tu okay. yang kejam nya lagi kalau dh duduk kat dewan kuliah pastu ada barang tinggal kat bilik. hah rasa lah ko jalan 2km (pergi balik) utk ambik barang je. hahaha

Banyak sangat kerja math! :(

Raya nanti saya tak balik Penang atau Sabah. sedihnya! first time la ni puasa ngan raya jauh dari family. Harap2 tak nangis bila dgr takbir raya nanti hhaha (sebak) . What am i gonna the whole week ?! Roomates semua dah book tiket nak balik. kesiannya saya alone nanti. takpe sy belajar je la . (sedih)  sy nak stok kabinet biar bagi full dgn makanan! :( Sabah, wai u so far?







♥ Love, Autumn Zira ♥

2 comments:

  1. mak aihh naik tangga sampai tingkat 4. pfffftttt.. kurus lepas ni,

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.