Friday, July 25, 2014

Semua Balik Raya!

Ternampak abg hensem tu pakai blazzer. *melt* oops. Kembali beku!

Tengok kat keadaan sekeliling, ada yg dah pulang ke rumah and kampung masing2. Roomates sy besok baru balik. Tinggal lah sy sorang kat bilik yg tiba2 terasa luas dan sepi ini. Di kala semua sdg berseronok pulang dan beraya di halaman masing2, sy yg jauh dr Sabah nampaknya spend time kat bilik and kolej je la k. Nak keluar pun useless, bukan sy tau driving pun. hahahaha *kesian* Abg sorang tu pun balik. taklah nampak kelibat dia yg tinggi mcm zirafah tu kat kolej selama seminggu awww. Eh apa yg sy merepek ni ! Please jangan mengharap! :(


Rasa2nya family kat Sabah pulang Papar tak tahun ini? adoi rindunyaa mamy and dady. rindunya nenek kat kampung tu. rindunya sepupu ku yg bengong tu. adoiiiii rindunya mau makan lemang. adoiiii rindunya nak cirit-birit raya hari-3.  adoi adoiii.

Takpa lah stay kolej ja. bukan sy sorang ja pun. ramai lagi. Sy gunalah kesempatan yg ada ini utk belajar add math jadahhh tu dan work out! * ya la sangat * Tau la lemak dah solid sgt susah nak bagi hilang. Sigh.

Okay la malas pula nk type pjg2 . Mood tak okay sgt. btw, Happy Raya Aidilfitri to you all! <3




♥ Love, Autumn Zira ♥

1 comment:

 
Alright reserved by Azirah Jaini.