Sunday, August 24, 2014

A Day To Remember

Untunglahh ada org bawa jalan2 pg Camron Highland hihi *sakai* Terima kasihhh sangat kat Abg Tut sebab jadi tour guide sepanjang hariiii. Tapi jalan nak pergi cameron tu bengkak bengkok sangat, kepala pun jadi pening, perut mual. nasib tak muntah hahaha! Time dah sampai tu, ada juga rasa dingin2, tak macam kat bandar, panas betul! Saya ingat Cameron Highland ni satu tempat je, rupa-rupanya banyak tempat! luas! ohh kami pg lawat Cameron Lavender dulu, tempat tu ada bunga2. Pastu baru kami pergi tempat yg ada ladang teh.

EH hahaha

Jangan korang expect sy upload 500+ gambar kat sini k hahaha! semua gambar sy nampak huduh, gambar dia pula photogenic sgt. ishh buyuk. :P

rasa romantik pula jalan2 berdua kat tempat ni (eh berdua ke?) hamboi jahh. rilek semuaaaa. takda pape okay. -.- Memang lenguh lah jalan dari atas bukit, turun bukit pastu naik bukit lagi. Takpe lah , bukan selalu. hihi. Boleh tak kita stayyyy je kat tempat ni? takyah balik kolej. HAHA YAKIN.

Siapa sangka selepas bergembira ni tiba2 pula pekara sedih berlalu, sigh. Tak mau la sedih2 ni :( Tapi ada hikmahnya. Saya sedar hidup ni tidak akan selalu happy macam ni. Mesti je ada benda nak berlaku. Saya akan lebih berjaga-jaga dan bersiap sedia kalau hati ni bakal disakiti lagi. hahaa. Sebenarnya tak lah sakit sangat, pandai juga dia pujuk ni. ish i dah kalah. *melting* Maaf. perangai saya buruk sangat. macam budak2 kecik pula nak merajuk segala.  Hahaha :P

Seriously, saya betul2 sangka yg awak nak pergi dari sy. saya takut. Tolong jangan pergi skrg. jangan pergi sampai bila-bila. Please stay. Even you have a thousand reasons to leave, but please find only 1 reason for you to stay. I'd fall for you and you caught me, securely in your arms. So please, stay.

Thank you for today. Nanti, kita jalan2 lagi okay. Nak jelajah tanah melayu ni dgn awak hahaha! Kalau awak pergi Sabah nanti, i'll return the favor. *pinky promise*








♥ Love, Autumn Zira ♥

1 comment:

  1. Never been to CH before. Wow..the view is breathtaking!! :) btw.. nice blog. Feel free to visit my blog. :)

    Flawless26words.blogspot.com

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.