Saturday, August 2, 2014

Keputusan Penting Dalam Hidup!

Keputusan penting dalam hidup saya ialah bila tiba musim exam. Woohooooo. Keputusan apakah? Ni keputusan untuk pilih kepentingan diri atau jaga hati orang lain? *sigh*
To be honest, cara sy study memang hardcore la. Kalau boleh, tak nak campur dengan orang lain, focus cepat lari. Meja lebih baik sorang je, tak payah nak lebih2. Bukan apa, tapi kalau dah cari ni buat sy senang belajar, nak buat macam mana kan? Hah time ni la kawan2 start buat spekulasi yg ntah apa2. Cakap kita ni sombong, kedekut, selfish n sebagainya. Sy dah pernah rasa semua ni. Takpelah, tahan hati saja. :( 

Kadang2 tu sy terpaksa juga akur dengan request kawan2 utk study group. Study group apanya asyik duk pegang fon. kalau bukan pegang fon, mulut potpet potpet chingchongchingchong. Tau lah motif study group tu utk share info n selesaikan masalah bersama, tapi tu mungkin utk they all je kot. Sorry to say, that kind of way doesn't suit me. Please understand k? Okay lets say you prefer study group, but then sy paksa you belajar solo, apakah perasaan anda? Hahaha macam tu la. 

Jadi korang semua jangan lah buat spekulasi negatif ya. Takpe berbeza cara yang penting niat sama, nak pass exam dengan cemerlang. Time exam je buat macam tu. Lepas exam kawan2 lah balik hahahaha. *hamboih senang cakap* 

Ada yang terasa atau kecil hati? Maafkan sy. Sila tgk kucing ni wiggle2.



♥ Love, Autumn Zira ♥

3 comments:

  1. Replies
    1. harap hati dah sejuk tgk kucing wiggle2 hihi <3

      Delete
  2. Setiap orang lain cara dia kan.. Tapi cara kita sama.. X suka study group sebab lebih banyak berborak dari study..

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.