Monday, August 18, 2014

Sorry That I Messed Up

Syukurlah dah ada internet. boleh juga update2 blog yg dah ketinggalan ni.

So just some quick updates here. Takde apa sangat pun . Cuti mid sem tak lama lagi. Cepat2 la cuti datang! tau la tak ada apa nak buat time cuti tu tapi otak saya dah penat sangat ni ahh :(  Rasa nak shopping and makan puas2 lama terperap kat kolej! Itu dari segi akademik lah okay hahaha! Abaikan stress! I've been feeling overly happy these few days. *biarlah rahsia* Skrg lebih semangat nak belajar pun pasal dia . Hamboih . Saya rasa nak jumpa ja dia tu tapi tak nak pula timbul masalah. pasrah je la. Sorry that i messed up your day.  sigh :( 

K la tak larat nak cakap banyak. rasa tak bermaya ja jari-jemari ni. Take care guys!



♥ Love, Autumn Zira ♥

1 comment:

  1. 안녕하세요! This is twinscraftlife. We are handcrafters! pls visit our blogshop~ We sell handmade bags, pouch, phonecase, bookmarks, notes and many more! 감사합니다~ 꼭오세요~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.