Wednesday, December 31, 2014

2015. CHALLENGE ACCEPTED!

Hi! Latest update? Okay skrg sy dah kembali dari bercuti... dan kini terperap dalam bilik asrama kolej. *kui-kui-kui* Tup tup tengah takde bende nak buat, baik update entry kan? ( HELO, assignment tak siap lagi! )

Okay berbalik kepada tajuk post kali ni! 2015. Hah ni mesti pasal azam baru , resolutions blah blah blahhhh. Op coz. Sy dah tak main lahhh azam tahun baru ni. Azam je lebihhh tapi seminggu pas tahun baru, ntah ke mana hilang azam tu. Haha! TAPI, tahun 2015 rasanya ada beberapa benda sy nak capai. Hmmm. Ye laaa, takkan nak stay bodoh je setiap tahun kan? Jealous juga tgk ada kawan2 yang dah capai azam diorang tu. Pay your attention, I'm goin to let y'all see me  2015 resolution list! *drum
just HTC ONE M8 please!

These 6 things. I MUST GET EM DONE BY 2015. 

화이팅

♥ Love, Autumn Zira ♥

5 comments:

  1. Wahh ok wishlist sampai tambah2 bab fix that body tu. Memang target nak lost 10 kg in one year. Hiperbola sangat kan. HNY anyway. :)

    ReplyDelete
  2. Hahahah , yang part study tak bole blah . ekekekeke .

    ReplyDelete
  3. and fix that face :p itu lawak. hiks

    http://sarahhijabista.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Study senang kalau kena cara. :)

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.