Tuesday, January 6, 2015

2015 - Thingy

Okay semua mohon tumpu perhatian sebab kat sini saya nak share dengan you all something yang tak lah best sangat pun tapi mana tau you all boleh dapat inspirasi lepas usha entry ni. EH?

 Seriously muka saya memang penuh jerawat ! Saya perhati orang lain okayy je muka diorang, licin putih melepak. Maybe muka saya ni memang sesuai kot untuk pembiakan jerawat? Dah macam2 ye produk saya pakai. Balqis, Olay, Garnier, ehh tak terkira lah! So hari tu time tengah usha2 blog orang ternampak someone tu share pasal produk ni, EverSoft.Soooo saya baru start pakai benda ni sejak 1 Januari 2015.  Try punya try, eh dalam masa 4 hari jerawat semua kering! Tak nampak kemerahan. Memang sangat sesuai la dengan saya. Memandangkan tinggal bekas jerawat je, so sekarang nak cari produk untuk menghilangkan bekas pula! ada SUGGESTION? cinggg
Time tengah cari EverSoft tu kat Watson, tetibe ada promoter ni datang potpet pasal keadaan muka saya yang berjerawat dan berminyak. Pastu, dia suruh pakai benda ni, toner Nutox, nak bagi keci pori2 kat muka supaya kurang berminyak and secara langsung pertumbuhan jerawat berkurangan  (katanya lah). Tak maha, RM18 lebih je. Oleh sebab cara promoter tu mem-promote sangat menarik, makanya saya beli je la benda ni. Pakai dua kali sehari selepas cuci muka.  mmmm..
Tak sah kalau tak bungkus meja guna pembalut yang lawa.  Ni meja study kat bilik asrama. Ape rasional nak bungkus2 meja ni? Supaya rasa rajin je ngadap meja yang lawa ni. kuikui. Dinding kat depan tu siap tampal juga dengan wrapper. Boleh tampal nota kecik atau reminder kat sana. 
   
Sebagai permulaan 2015, saya dah beli 7 helai (bawal+shawl) Pelbagai warna , corak dan jenis kain.
Hihi
Benda alah ni. yang wangii tu. Glade. Saya tak sengaja koyak plastiknya sekali pastu kawan cakap "Pesal Glade awak takde baju, nampak kosong je" Then saya tambah lah sikit hiasan. Biar nampak comel. Kuikui.

p/s : Zira, assg tak siap lagi. Rajin je awak update blog yer? Hm






♥ Love, Autumn Zira ♥

3 comments:

  1. eversoft? betul ke? nak try lah nanti. sebab saya pun pakai garnier untuk hilangkan cik jerawat ni, tapi tetap jugak datang menyinggah. hahahaha.

    ReplyDelete
  2. glade tuh dah jadi comel aps conteng.. misaki un kadang2 buang baju dia ahaha XD

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.