Tuesday, January 6, 2015

Projek 1.0 : FOLLOWERS TERSAYANG

Cinggggggggg. Projek pertama menjadi permulaan hidupku sebagai blogger pada tahun 2015..

UP FOLLOWERS SAMPAI 500 !

To be honest, saya perhati jeeee blog yang ada ramai followers tu. Macam best je kan! Blog diorang tu lawa, comel, updated, ber-informasi dan yang paling penting menarik perhatian. Ye la kalau nak banding dengan blog saya ni, bagai bunga dengan kaktus. EH! bajet humble pula ye dok? Tapi ini memang hakikatnya *sobs 

Okay so target tahun 2015 ni? Nak up followers sampai 500 orang! Nampak tak kesakaian di sini? Kalau nampak, abaikan. kihkih. Bukan apee, ni mmg salah satu target 2015. Semangat membuak-buak ni! Kalau dah follow, confirm saya akan follow-back. Thankyou sangat2 <3

I promise after this I'll share some useful stuffs for the benefits of us! *applause* 




♥ Love, Autumn Zira ♥

4 comments:

  1. sikit lagi tu nak 500 .. hehehe nnti sampai jugak target followers tu :)

    ReplyDelete
  2. teruskan berusaha! hehehe. followers saya lagi ciput dari zira. hahaha xD

    ReplyDelete
  3. ahaha baguslah.. Misaki kurang suka sangat follower banyak sebab rasa bersalah bila tak pergi blog orang tu nak blogwalking XDD

    good luck sikit lagi ja tu :D

    ReplyDelete
  4. Hope lepas nie lebih ramai followers datang serbu blog awak ye? :) Good luck!

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.