Friday, May 29, 2015

Bonda Bedah dan Mak Temah

Pernah dengar tak nama ni "Bonda Bedah dan Mak Temah!" ? Haaaaaa. BB dan MT ni sebenarnya makcikss hot dari Singapore. EH, makciks ke? Sebenarnya diorang lelaki, kat identification card pun lelaki, struktur badan pun menunjukkan yang diorang ni lelaki. Kenapa diorang dressing macam makciks pula ni? Alah, biasalah youtubers kan. Dalam dunia nyata,  mereka berdua ni merupakan sahabat; Hafidz Abdul Rahman &  Zuhairi Mohd Idris. Videos diorang mostly pasal kehidupan seharian, atau diorang kadang-kadang buat parody. Lebih info boleh tekan kat sini Bonda Bedah & Mak Temah . Haihhhh, even result exam korang dapat 2.09 sekali pun, korang layan je video BB & MT ni, dijamin ketawa sampai kecut paru-paru. 
Salah satu video dari channel SGAG atau Lepak One Korner

Eh lawaklah!


Ramadan special!

Spoiler alerts : Video diorang boleh buat you all sentap! kalau tak sentap, geli hati kot tengok kegedikan makciks berdua ni. Haihhh. I loike!

♥ Love, Autumn Zira ♥

3 comments:

  1. nice boleh tahan jugak bonda bedah & mak temah ni, hahaha

    ReplyDelete
  2. ni first time kenal BB dan MT kenapa sebelum ni saya taktau pun ;~~~; haha teruk betul. mcm tkcaya dorg org singapore hahahaha tp lawak habis xD

    ReplyDelete
  3. ni first time kenal BB dan MT kenapa sebelum ni saya taktau pun ;~~~; haha teruk betul. mcm tkcaya dorg org singapore hahahaha tp lawak habis xD

    ReplyDelete

 
Alright reserved by Azirah Jaini.