Tuesday, January 6, 2015

2015 - Thingy

Okay semua mohon tumpu perhatian sebab kat sini saya nak share dengan you all something yang tak lah best sangat pun tapi mana tau you all boleh dapat inspirasi lepas usha entry ni. EH?

 Seriously muka saya memang penuh jerawat ! Saya perhati orang lain okayy je muka diorang, licin putih melepak. Maybe muka saya ni memang sesuai kot untuk pembiakan jerawat? Dah macam2 ye produk saya pakai. Balqis, Olay, Garnier, ehh tak terkira lah! So hari tu time tengah usha2 blog orang ternampak someone tu share pasal produk ni, EverSoft.Soooo saya baru start pakai benda ni sejak 1 Januari 2015.  Try punya try, eh dalam masa 4 hari jerawat semua kering! Tak nampak kemerahan. Memang sangat sesuai la dengan saya. Memandangkan tinggal bekas jerawat je, so sekarang nak cari produk untuk menghilangkan bekas pula! ada SUGGESTION? cinggg
Time tengah cari EverSoft tu kat Watson, tetibe ada promoter ni datang potpet pasal keadaan muka saya yang berjerawat dan berminyak. Pastu, dia suruh pakai benda ni, toner Nutox, nak bagi keci pori2 kat muka supaya kurang berminyak and secara langsung pertumbuhan jerawat berkurangan  (katanya lah). Tak maha, RM18 lebih je. Oleh sebab cara promoter tu mem-promote sangat menarik, makanya saya beli je la benda ni. Pakai dua kali sehari selepas cuci muka.  mmmm..
Tak sah kalau tak bungkus meja guna pembalut yang lawa.  Ni meja study kat bilik asrama. Ape rasional nak bungkus2 meja ni? Supaya rasa rajin je ngadap meja yang lawa ni. kuikui. Dinding kat depan tu siap tampal juga dengan wrapper. Boleh tampal nota kecik atau reminder kat sana. 
   
Sebagai permulaan 2015, saya dah beli 7 helai (bawal+shawl) Pelbagai warna , corak dan jenis kain.
Hihi
Benda alah ni. yang wangii tu. Glade. Saya tak sengaja koyak plastiknya sekali pastu kawan cakap "Pesal Glade awak takde baju, nampak kosong je" Then saya tambah lah sikit hiasan. Biar nampak comel. Kuikui.

p/s : Zira, assg tak siap lagi. Rajin je awak update blog yer? Hm






♥ Love, Autumn Zira ♥

Projek 1.0 : FOLLOWERS TERSAYANG

Cinggggggggg. Projek pertama menjadi permulaan hidupku sebagai blogger pada tahun 2015..

UP FOLLOWERS SAMPAI 500 !

To be honest, saya perhati jeeee blog yang ada ramai followers tu. Macam best je kan! Blog diorang tu lawa, comel, updated, ber-informasi dan yang paling penting menarik perhatian. Ye la kalau nak banding dengan blog saya ni, bagai bunga dengan kaktus. EH! bajet humble pula ye dok? Tapi ini memang hakikatnya *sobs 

Okay so target tahun 2015 ni? Nak up followers sampai 500 orang! Nampak tak kesakaian di sini? Kalau nampak, abaikan. kihkih. Bukan apee, ni mmg salah satu target 2015. Semangat membuak-buak ni! Kalau dah follow, confirm saya akan follow-back. Thankyou sangat2 <3

I promise after this I'll share some useful stuffs for the benefits of us! *applause* 




♥ Love, Autumn Zira ♥

 
Alright reserved by Azirah Jaini.